Žhavé Jofi novinky pro psy 2024: Nejlepší produkty pro komfort, zdraví a styl
08. 08. 2024

Žhavé Jofi novinky pro psy 2024: Nejlepší produkty pro komfort, zdraví a styl


Objevte nejnovější trendy a produkty pro vaše čtyřnohé mazlíčky v roce 2024! Od stylových obojků a pohodlných pelíšků, přes praktické cestovní lahve až po zdravé pamlsky – tyto žhavé novinky zajistí vašemu psovi nejen maximální pohodlí, ale i špičkovou péči, kterou si zaslouží. Seznamte se s tím nejlepším, co letošní rok nabízí, a dopřejte svému psovi to nejlepší v oblasti komfortu, zdraví a stylu!

1. Stylové obojky, vodítka, postroje a motýlky pro psy v roce 2024: Kombinace pohodlí a designu

Rok 2024 je rokem, kdy design, pohodlí a funkčnost jdou ruku v ruce. S těmito novými obojky, vodítky, postroji a motýlky můžete vy i váš pes vyrazit do ulic stylově a pohodlně. Nechte svého čtyřnohého přítele vyniknout v davu a užijte si společné chvíle naplno!

Design a materiály

Obojky, vodítka, postroje a motýlky jsou nyní dostupné v různých designových provedeních, která odrážejí nejnovější trendy. Mezi oblíbené vzory patří:

Tyto motivy kombinují estetiku s praktičností, čímž zajišťují, že váš pes bude nejen dobře vypadat, ale i pohodlně se cítit.

Materiály a komfort

Pohodlí je klíčovým faktorem u všech doplňků. Materiály jako velur a teddy zajišťují měkký dotek, což ocení nejen váš pes, ale i vy při manipulaci. Pro ty, kteří preferují jednodušší design, jsou k dispozici i klasické, avšak stále stylové varianty.

Velikosti a přizpůsobivost

Obojky jsou dostupné v různých velikostech od XS po L, s obvodem od 22 do 66 cm, což pokryje potřeby psů od malých plemen až po ty střední a velké, až do hmotnosti cca 50 kg. Vodítka mají standardní délku 152 cm, což poskytuje dostatečnou volnost i kontrolu při venčení.

Pro menší plemena jsou k dispozici postroje ve velikostech XS a S, vhodné pro psy do 10 kg. Tyto postroje jsou navrženy tak, aby rovnoměrně rozložily tlak a zajistily maximální pohodlí a bezpečnost během procházky.


2. Cestovní misky v pastelových barvách: Stylové a praktické řešení na procházky v roce 2024

Rok 2024 přináší na trh nové cestovní misky pro psy, které spojují styl a praktičnost. Tyto misky jsou navrženy speciálně pro majitele malých a středních psů, kteří rádi tráví čas venku a potřebují jednoduché řešení pro hydrataci svého mazlíčka během procházek.

Cestovní misky jsou dostupné v řadě módních pastelových odstínů, které nejenže skvěle vypadají, ale také dodávají vašim procházkám veselý nádech. Mezi nabízené barvy patří:

Tyto barvy jsou pečlivě vybrány tak, aby vyhovovaly vkusu každého majitele a dokonale ladily s ostatními psími doplňky.


3. Amore Pamlsky: Neodolatelné masové pochoutky 

V roce 2024 přichází na trh nová řada pamlsků Amore, které jsou ideálním společníkem při tréninku nebo jako odměna pro radost. Tyto pamlsky vynikají svou chutností a křupavostí, díky čemuž je psi zbožňují. Jsou navrženy tak, aby splňovaly různé potřeby psů, a to jak z hlediska výživy, tak zdravotních benefitů.

Druhy pamlsků Amore

  1. Immunity
    Pamlsky Immunity jsou navrženy pro podporu imunitního systému vašeho psa. Obsahují vysoce kvalitní masové složky a přírodní doplňky, které posilují obranyschopnost a zlepšují celkovou vitalitu psa.

  2. Dental
    Dental pamlsky jsou speciálně formulovány pro péči o zuby a dásně. Díky přídavku aktivního uhlí a máty peprné pomáhají udržovat svěží dech a čisté zuby, zatímco hexametafosfát sodný redukuje zubní kámen.

  3. Poultry
    Poultry pamlsky jsou skvělou volbou pro psy, kteří milují drůbeží maso. Jsou bohaté na proteiny a tuky, které podporují energii a sílu vašeho psa, což z nich činí ideální pochoutku na trénink.

  4. Ryba
    Ryba pamlsky jsou ideální pro psy s citlivým zažíváním nebo pro ty, kteří vyžadují zvýšený přísun Omega 3 mastných kyselin. Tyto pamlsky podporují zdravou kůži a lesklou srst, což je klíčové pro celkové zdraví psa.

  5. Kůže a srst
    Kůže a srst pamlsky jsou navrženy tak, aby podporovaly zdravou kůži a srst díky vysokému obsahu lososa a Omega 3 mastných kyselin. Tyto pamlsky jsou ideální pro psy trpící suchou pokožkou nebo matnou srstí.

4. Ortopedické pelechy a matrace pro psy: Pohodlí, které si váš pes zaslouží 

Ortopedické pelechy s paměťovou pěnou

Kombinují měkký povrch, voděodolné provedení a snadnou údržbu pro maximální pohodlí a bezpečí vašeho psa. Tento pelíšek je ideální pro starší nebo hendikepované psy, kteří potřebují extra podporu.

  • Materiál a výplň:

    • Měkká pěnová výplň poskytuje optimální podporu těla

    • Plyšový povrch, který je příjemný na dotek a poskytuje pohodlné místo k odpočinku

    • Vysoké okraje s výplní z PP materiálu podporují správnou polohu těla během spánku

    • Voděodolný materiál chrání pelíšek před nehodami a činí jej ideálním pro psy s inkontinencí

  • Údržba a stabilita:

    • Snímatelný potah lze snadno vyprat – stačí vyjmout paměťovou pěnu a boční výplň

    • Protiskluzové dno s gumovými body zajišťuje stabilitu pelechu, aby se váš pes při nastupování a vystupování cítil bezpečně

5. Cestovní láhev na vodu pro psy: Praktický a bezpečný společník na cesty v roce 2024

Pro každého milovníka psů, který rád tráví čas se svým mazlíčkem venku, je správné hydratování zásadní. Cestovní láhev na vodu o objemu 550 ml je navržena tak, aby zjednodušila a zpříjemnila napájení vašeho psa během procházek, turistiky nebo cestování. Díky svým inovativním funkcím a bezpečným materiálům poskytuje tato láhev pohodlí a jistotu, že váš pes bude mít vždy přístup k čisté vodě.

Klíčové vlastnosti cestovní láhve na vodu pro psy

  1. Nepropustný design
    Tato láhev je vybavena spolehlivým mechanismem, který zajišťuje, že se voda nerozlije ani při přepravě. Stačí láhev otočit na bok a stisknout tlačítko dávkovače vody – voda začne plynule téct do zabudované misky. Po napití můžete láhev jednoduše překlopit zpět nahoru, stisknout tlačítko a nevyužitá voda se vrátí zpět do láhve, což zamezí plýtvání.

  2. Odolná a bezpečná konstrukce
    Láhev je vyrobena z vysoce kvalitního potravinářského plastu, který je bezpečný pro vašeho psa. Tento materiál zaručuje dlouhou životnost a odolnost láhve, a zároveň chrání zdraví vašeho mazlíčka. Kompaktní rozměry láhve umožňují snadné přenášení v batohu nebo na ruce pomocí přiloženého popruhu.

  3. Žádné plýtvání vodou
    Díky možnosti vrátit nevyužitou vodu zpět do láhve šetříte vodu a zajišťujete, že váš pes bude mít vždy dostatek tekutin i během delších výletů. Tento inteligentní systém navíc minimalizuje riziko kontaminace vody a zajišťuje, že váš pes pije pouze zdravou a čistou vodu.

  4. Zdravá a čistá voda kdekoli
    Cestovní láhev vám umožňuje mít pro svého psa neustále po ruce čistou vodu, ať už jste kdekoli. Tímto způsobem předejdete riziku, že váš pes bude pít nezdravou vodu z náhodných zdrojů, které mohou být kontaminované.