Amore Grain-Free: Přirozená výživa pro optimální zdraví vašeho mazlíčka
02. 07. 2024

Amore Grain-Free: Přirozená výživa pro optimální zdraví vašeho mazlíčka


Hledáte krmivo, které respektuje přirozenou stravu vašeho psa? Představujeme vám Amore Grain-Free - inovativní řadu krmiv bez obilovin, která kombinuje vysoký obsah masa s pečlivě vybranými přírodními ingrediencemi. Naše krmiva jsou navržena tak, aby poskytovala vašemu mazlíčkovi optimální výživu, chuť a podporu zdraví v každém soustu.

PROČ ČERSTVĚ PŘIPRAVENÉ?

Čerstvě připravené je termín používaný k popisu syrového a čerstvého masa potravinářské kvality používaného ve Vašich Grain Free recepturách bez obilovin.

Jedinečná technologie vaření s ochrannou známkou „Freshtrusion™“ se používá k vaření masa při nízké teplotě a nízkém tlaku.

Tento jedinečný proces vaření znamená, že takto připravené krmivo má vyšší biologickou dostupnost živin, přirozenější aroma a chuť. Vytváříme zdravé a výživné jídlo, které si zvířata užívají.

Čerstvě připravené ingredience mají další fantastické výhody, včetně úrovně stravitelnosti nad 90 %, což přináší více spokojenosti pro Vás i Vašeho mazlíčka.

Proč zvolit Amore Grain-Free?

Vysoký obsah kvalitního masa z pečlivě vybraných zdrojů

Bez obilovin a bezlepkové - ideální pro mazlíčky s citlivým trávením

Přírodní složení bez umělých přísad a konzervantů

Vyvážené receptury pro různé věkové kategorie a potřeby

Podpora celkového zdraví včetně zdravé srsti, kůže a trávení

Pojďme se blíže podívat na to, co dělá Amore Grain-Free výjimečným.

PŘIDANÉ INGREDIENCE:

POMERANČ Pomeranč je známý tím, že je bohatý na VITAMÍN C, antioxidant, který může pomoci podpořit imunitní systém.

MORUŠE Předpokládá se, že NAPOMÁHÁ TRÁVENÍ a je výborným zdrojem železa a vitamínů A & C.

CHŘEST je bohatý na vitamíny A, C, K a kyselinu listovou, které přispívají k CELKOVÉMU ZDRAVÍ A POHODĚ.

BYLINKY obsahují základní vitamíny a PROSPĚŠNÉ ROSTLINNÉ SLOUČENINY včetně antibakteriálních látek a antioxidantů.

OSTRUŽINY Ostružiny jsou dobře známé tím, že jsou bohaté na vitamín C, antioxidant, který pomáhá podporovat IMUNITNÍ SYSTÉM.

MÁTA Máta POMÁHÁ PŘI TRÁVENÍ a je zdrojem železa a vitamínu A a C.

PETRŽEL obsahuje esenciální oleje a antioxidanty a má ANTIBAKTERIÁLNÍ VLASTNOSTI.

GRANÁTOVÉ JABLKO obsahuje antioxidanty a je zdrojem draslíku, vitamínu C a vitamínu K, které přispívají k celkovému zdraví a pohodě.

BROKOLICE je ZDROJEM VLÁKNINY a obsahuje řadu vitamínů a minerálů.

BRUSINKY jsou výborným zdrojem vitamínů C, E a K, které přispívají k ZDRAVÍ A POHODĚ.

JABLKO Bohatý zdroj antioxidantů, které pomáhají CHRÁNIT BUŇKY PŘED POŠKOZENÍM.

MRKEV je známá tím, že je výborným zdrojem vitamínu A, který pomáhá podporovat ZDRAVÍ OČÍ A VIDĚNÍ.

Komplexní řada pro všechny potřeby

Amore Grain-Free nabízí širokou škálu receptur pro různé potřeby:

Každá receptura je obohacena o:

Omega-3 a omega-6 mastné kyseliny pro zdravou srst a kůži

Prebiotika pro podporu zdravého trávení

Vitamíny a minerály pro silný imunitní systém

1. Amore Grain Free Adult Kachna & pomeranč

Popis: Tato receptura obsahuje 50 % kachního masa, což je bohatý zdroj bílkovin a aminokyselin nezbytných pro správný růst a vývoj psa. Kachna je kombinována s pomerančem, který přidává svěžest a zvyšuje obsah vitamínu C.

Výhody: Hypoalergenní receptura bez obilovin je ideální pro psy s citlivým trávicím systémem. Obsahuje batáty, které jsou skvělým zdrojem komplexních sacharidů a podporují dlouhodobou energii. Prebiotika MOS a FOS přispívají ke zdravému trávení​.

Pro koho je vhodná: Tato krmiva jsou ideální pro dospělé psy všech plemen, kteří mají citlivý žaludek nebo alergie na obiloviny​.

2. Amore Grain Free malá plemena Kachna & pomeranč

Popis: Tato receptura je speciálně vyvinuta pro malá plemena. Obsahuje 50 % kachního masa a pomeranč, který dodává svěží chuť a zlepšuje imunitní systém díky vysokému obsahu vitamínu C.

Výhody: Hypoalergenní a bez obilovin, obsahuje batáty pro stabilní zdroj energie. Prebiotika MOS a FOS podporují zdravé trávení a přirozený kolagen pomáhá udržovat zdravé kosti a klouby​.

Pro koho je vhodná: Ideální pro malá plemena s citlivým trávením nebo alergiemi na obiloviny​.

3. Amore Grain Free Adult Jehně & Máta

Popis: Obsahuje 50 % jehněčího masa, které je bohaté na bílkoviny a esenciální aminokyseliny. Máta přidává příjemnou vůni a chuť, stejně jako důležité živiny, jako je draslík a železo.

Výhody: Hypoalergenní a bez obilovin, vhodné pro psy s citlivým trávením. Přidaná prebiotika MOS a FOS zlepšují zdraví trávicího traktu, zatímco omega-3 podporuje zdravou kůži a srst​.

Pro koho je vhodná: Skvělé pro dospělé psy všech plemen, kteří potřebují podporu zdravého trávení a silné svaly​.

4. Amore Grain Free Malá plemena Jehně & Máta

Popis: Tento produkt je určen pro malá plemena a obsahuje 50 % jehněčího masa. Máta přidává svěžest a pomáhá udržovat zdraví trávicího traktu a nervového systému.

Výhody: Bez obilovin a hypoalergenní, což je ideální pro psy s citlivým zažíváním. Přirozeně se vyskytující kolagen podporuje zdravé kosti a klouby, zatímco omega-3 zlepšuje stav kůže a srsti​​.

Pro koho je vhodná: Vhodné pro malá plemena s citlivým zažíváním a potřebou kvalitní výživy bez obilovin​.

5. Amore Grain Free Adult Králík & černý rybíz

Popis: Obsahuje 50 % králičího a krůtího masa, což jsou vysoce kvalitní zdroje bílkovin. Ostružiny přidávají antioxidanty a vitamíny, které podporují celkové zdraví psa.

Výhody: Hypoalergenní a bez obilovin, vhodné pro psy s citlivým trávením. Batáty poskytují stabilní zdroj energie, zatímco prebiotika MOS a FOS zlepšují zdraví trávicího traktu​​.

Pro koho je vhodná: Ideální pro dospělé psy všech plemen, kteří potřebují kvalitní bílkoviny a podporu imunitního systému​.

6. Amore Grain Free Adult Zvěřina & Moruše

Popis: Obsahuje 50 % jeleního masa, které je bohaté na bílkoviny a esenciální aminokyseliny. Ostružiny zlepšují chuť a přidávají antioxidanty.

Výhody: Hypoalergenní a bez obilovin, ideální pro psy s citlivým trávicím systémem. Batáty poskytují dlouhodobý zdroj energie a prebiotika MOS a FOS podporují zdravé trávení​.

Pro koho je vhodná: Vhodné pro dospělé psy všech plemen, kteří mají citlivý žaludek nebo potřebují stravu bohatou na kvalitní bílkoviny.

Každá z těchto receptur Amore Grain Free poskytuje vyváženou a hypoalergenní stravu, která je ideální pro psy s citlivým trávicím systémem nebo alergiemi na obiloviny. Tyto granule jsou navrženy tak, aby zajišťovaly dlouhodobou energii a podporovaly celkové zdraví a vitalitu vašich mazlíčků.

Pro více informací a nákup navštivte Jofikrmiva.cz.